Изработки на учениците од профилот Техничар за дизајн на облека

0

Учениците од четврта година Техничар за дизајн на облека во соработка со ДООЕЛ ,, Текстил-М,, изработија марами за вработените во СОУ,, Миле Јаневски Џингар,, со што им ја честитаа Новата 2023 г. Благодарност до учениците, професорките со чија помош се реализира оваа идеја и до вработените во Текстил- М со желби за поуспешна соработка и многу заеднички активности во Новата 2023 година.

All reactions:

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се маркирани како *