Протокол за испитите за државна матура

0

Драги матуранти, на страната на МОН е објавен протоколот за постапување на средните училишта при реализација на испитите од државната матура за учебната 2020/2021 година. За да се информирате за истиот го објавуваме линкот од страната на МОН. Линк до страната: https://mon.gov.mk/…/protokol%20maturski%20ispit.pdf…

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се маркирани како *