Центарот за Јавно здравје изврши редовна дезинфекција

0

Во СОУ Миле Јаневски – Џингар, центарот за Јавно здравје изврши редовна дезинфекција,дезинсекција и дератизација.

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се маркирани како *